Wiet:

NLX Special (indica)
Northern lights x White widow (vrij sterk)
Een soort die oorspronkelijk in Californië ontwikkeld is, maar uiteindelijk in Nederland de basis vormde voor de huidige nederwiet. Kwa effect is het een heldere ontspannen high, die je later door heel je lichaam zal voelen.

Bossche duivels (variërend)
Een lokale wietsoort, en erg voordelig in prijs.

Moonflower (hybrid)
Deze wietsoort heeft een erg zoet aroma, en kwa effect zit het tussen indica en sativa in. Wel heeft deze soort een vrij sterke high.

Misty (indica)
Misty heeft een vrij hoog THC gehalte, een vrij sterke wiet, waar je een energieke, stimulerende high, wat niet gebruikelijk is bij een indica soort. Misty is een korte en bosvolle plant. De toppen zijn vaak zwaar en zitten kort op elkaar overdekt met T.H.C. kristallen die zelfs doorgroeien op bladeren en takken.

Enemy of the state (indica)
Een old school wietsoort, ideaal voor een warme dag in het park. Een high die rustig binnen komt, waarbij je je dagbesteding nog kunt naleven.

Haze: (sativas)

Shining haze (sativa)
Met een zoete, kruidige smaak, en een opwekkende high is dit een solide haze soort.

Super silver haze (sativa)
Deze haze bestaat uit Skunk, Northern lights en haze. Dit is een van de sterkere wietsoorten, en een bekende wietsoort onder de ervaren rokers.

Amnesia haze (sativa)
Met een aarde- en citroen achtige smaak, is Amnesia haze een frisse wietsoort, waar je een oppeppende energieke high krijgt.

Lemon haze (sativa)
Lemon haze is een heerlijk zachte wiet van smaak met een vleug citroen. Deze wiet sluipt er meteen in wanneer je het rookt, waardoor je voor dat je het weet super high bent.

 

Gruis:

Witte wiet (indica)

Haze (sativa)

Hasj:

Chip special (variërend)

Noga (sativa)

Polm (sativa)
Met een lichte aarde- en hout smaak is polm een aanrader voor de beginnende roker, een langdurige zachte high.

Honing maroc (sativa)

Koning maroc (sativa)